Kan ein kalle dette for eit “dirty trick”?

… Nei, eg ser det no. Dette handlar om knep for å unngå at skitne sko skal grise til innandørs. Eg innrømmer det gjerne; Eg fann gode råd her som eg har vorte innprenta frå den dagen eg byrja å bevege meg utandørs på eigne bein. Og heilt ærlig: Om eg ikkje hadde hatt nokon som viste meg korleis det skulle vere, så hadde eg nok likevel kome på den geniale ideen om å nytte dørmatte – eller ikkje ta med dei skitne skorne inn…. Her har agurkforfattaren gått fullstendig bananas i sommarvarmen…  *flirer*

Om du skulle vere nyfiken, eller trenge råd om plassering av skitne sko, dørmatte inne og ute, eller trenge tips om at matta må reingjerast for å fungere optimalt… Her kan du lese meir! Enjoy! 😉

 
 
 
 
avatar

About sylja

Mamma til Prinsessa, Veslegull og Pjokken, Mommo til vesle Knerten og Lisjå. Er dottera til far min. Driv mykje med musikk, sang, skriving, musikk, strikking, sang, korsang, musikk og det mest naudsynte av trim. Med musikk til. ;)
-agurk og andre grøn(e)saker, nyhende på mitt vis

17 comments


  1. Haaarreguuuuudh, noen aviser har for lite å skrive om 😯

  2. Vet du, jeg hadde faktisk ikke tenkt på at jeg burde hatt en vinterdørmatte, og en sommerdørmatte 😳

  3. I disse sommertider har jeg sansen for alt;)

  4. De er nå ikke så søte på nært hold disse flagremusene. Bare se her:
    http://www.smp.no/nyheter/indre/article359710.ece

  5. Joda, den scorer høyt på nullhetsskalaen den :)

  6. Æ dekke bare å gå barbeint da? Så slipper man hele problemet med sølete sko 😉

    • Der sei du noko. Då er det i alle fall ikkje skorne som skitnar til inne. Økonomisk er det og, og slikt likar ein ekte Sunnmøring. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *