Fekk berre så lyst …

.. til å vise fram det ferdige resultatet av “byggesettet” mitt. Det tok litt meir tid og arbeid enn først tenkt, men jammen syns eg det var verdt det til slutt! :)

-så håpar Mormor at Knerten og vert fornøgd.  😉

1
 
 
 
 
avatar

About sylja

Mamma til Prinsessa, Veslegull og Pjokken, Mommo til vesle Knerten og Lisjå. Er dottera til far min. Driv mykje med musikk, sang, skriving, musikk, strikking, sang, korsang, musikk og det mest naudsynte av trim. Med musikk til. ;)
Handarbeid og hobby, Toving

28 comments


 1. Kjempetøft :)
  Sikker på at han blir fornøyd.

  Ha en fin torsdag!!

 2. Kjempeflotte! Flinke mormor. :-)

 3. Riktig fine, de der! :-) Snilleste Mormor ♥

 4. Dævven så artig 😀

  • Takker :)
   Vart sjølsagt spurt om mønster til desse. Men dei vart liksom til undervegs, og ingen ting vart skrive ned.. Jaja. Eg må kanskje prøve ein gong til uansett… :)

 5. Kan ikke tenke meg det blir noe problem å få Knerten til å bruke de tøflene der :-)

 6. Tøffaste tøflane i by’n 😀

 7. Stilig! :)

 8. Kjempetøffe! Tøff-toff…

  • Traktor. Carpe, Traktor! Men det kunne kanskje vere ein ide å prøve å strikke tog-tøfler og? … og så kom eg til å tenke på kor mange hjul som må heklast og monterast på då. Nei, eg held meg til traktor. ;D

 9. De ble råstilige 😀

 10. avatar emte

  Eg veit om ein liten som hadde vore henrykt over eit par slike :)

 11. Hei du, godeste Sylja :)

  Mamma har en vennine som er bortimot like kreativ som deg når det kommer til strikking/håndarbeid….

  Da jeg leste dette innlegget, var hun vennina til mamma den første jeg tenkte på….
  Møtte henne i dag, å måtte fortelle om de fyyyrktelig kule traktor-tøfflene….
  Du sier dette er selvkomponert!?! men har du fått skrevet ned “oppskriften”, og er det evt. mulighet for å få en kopi av oppskriften?! :) Min mammas vennine hadde lyst å prøve dette, skjønner du…. :)

  Om du har fått skrevet den ned/har den, og du vil “gi den bort”, kan du sende den til meg på mail, eller innboksen her inne…. (om du sender den på mail, skriv meg en melding her inne, så får du adressa!) 😉

  klem fra LilleStille

  • Hei :)
   Så kjekt at du skryt litt rundt om tøflene da! :) Det set eg pris på. Eg har ikkje notert ned noka oppskrift på desse, men kan sikkert få gjort det etter kvart. Om ho er erfaren i slikt arbeid, så held det kanskje med ein sånn ca arbeidsbeskrivelse for å kunne lage sin eigen versjon…? Skal uansett prøve å få til noke når eg er oppegåande igjen. Kan nok ta nokre dagar til før ork og hukommelse strekk til i rusen av penicillin og febernedsettande… 😉

   • No har eg fått tilbakemelding på prototypen … Det må nokre justeringar til, så eg må prøve meg litt fram enda. Men mønster skal det verte…forhåpentligvis før jul en gang… :)

    • Har ikke vært her inne på en stund, derfor sent svar! 😉

     Håper formen er bedre?! :/ 😉

     Denne dama er en dreven strikker…. Så noe utfyllende oppskrift trengs nok neppe! Bare sånn ca 😉

     *klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *